Hímzés árajánlatkérő

Minimális rendelési mennyiség 1db!

Nagyobb mennyiségű baseballsapka hímzés esetén, extra kedvezményekért kérlek keresd fel https://baseballsapka.hu weboldalunkat!

15db feletti megrendelés esetén kedvezményt biztosítunk a termékek árából!

Árajánlat kérésedre a lehető leghamarabb válaszolunk.

Minden grafikát digitalizálni kell egy olyan “nyelvre” amit majd a hímzőgépünk felismer és ami alapján a hímzést el tudja készíteni.A helyes digitalizálás elengedhetetlen a minőségi termék elkészítéséhez, amivel nem csak a megfelelő megjelenést de a tartósságot is biztosítjuk.

2.000-20.000 forint között is alakulhat.
Ez így komoly kiadásnak tűnhet, de ez egy rendkívül összetett folyamat ami időigényes, és speciális képzettséget igényel.

pl. egy pár karakteres szöveg, egy egyszerűbb logó egészen biztosan nem kerül többe mint 2-3.000 forint, de egy összetettebb kép / logó digitalizálása már keményebb dió.

1-1 darab rendelése esetén ~5000 öltés egy színnel már 2600.-Ft /db-tól. A fenti ár csak irányadó, a hímzés árai eltérhetnek az igények, valamint a grafika összetettsége függvényében. 3D Hímzés szolgáltatásunk csak felár ellenében vehető igénybe, de általában +30%-os költséget jelent.
Sürgősségi felár : +50%

baseballsapka hímzés
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Hogy a lehető legpontosabban tudjunk árajánlatot adni, látnunk kell a hímzendő grafikát. Kérlek ide töltsd fel ha már rendelkezel bármilyen grafikai állománnyal, vagy kézi rajzzal.
Kérlek add meg hogy kb milyen méretben szeretnél hímezetetni, hogy pozícionáljuk..stb
A feltöltött grafikai állományokat és személyes adatokat max.30 napig tároljuk, amennyiben a megrendelés nem valósul meg!