Hímző szolgáltatásunk minden igényt kielégít akár egy egész cégnek, sportcsapatnak, irodának, vagy akár kisvállalkozásnak van szüksége hímzett termékekre.

 

Gépeink kiváló minőségűek, amelyek alkalmasak akár nagyobb megrendelések kiszolgálására is.

Ha szeretne logót hímezni a ruháira, akkor a képet először olyan formátumba kell digitalizálni, amelyet a hímzőgép el tud olvasni.
Ez magában foglalja a jpeg vagy bitmap kép importálását a hímzőszoftverbe, majd a hímzendő területek manuális „újrarajzolását” az alatta lévő kép segítségével.

 

 

 

A hímzés folyamata

Minden grafikát digitalizálni kell egy olyan „nyelvre” amit majd a hímzőgépünk felismer és ami alapján a hímzést el tudja készíteni.A helyes digitalizálás elengedhetetlen a minőségi termék elkészítéséhez, amivel nem csak a megfelelő megjelenést de a tartósságot is biztosítjuk.

egyedi baseball sapka hímzés

Szívesen digitalizáljuk logódat, és mintát / látványtervet küldünk belőle jóváhagyásra, mielőtt a teljes mennyiséget elkészítenénk.
Ezután igény esetén kihímzünk egy mintát amelyet átvehetsz tőlünk, futárral el küldhetjük vagy akár e-mailben küldünk róla egy fényképet. Miután megkaptuk a végleges jóváhagyást, néhány napon belül elkészítjük a sapkákat.
A teljes folyamatra kb 2 hetet kell számolni, de sürgős esetben terheltségünktől függően meg tudjuk oldani akár hamarabb is.

 

A digitalizálás egyszeri díja a grafikád összetettségétől függően akár :


2.000-20.000 forint között is alakulhat.
Ez így komoly kiadásnak tűnhet, de ez egy rendkívül összetett folyamat ami időigényes, és speciális képzettséget igényel.

 

Hosszútávú befektetés :


Az elkészült mintát akár 2 évig is tároljuk, így ha szükséged lenne még pár darab termékre, akkor már csak a hímzés költségével kell számolnod.

 

Mi fér bele ebbe az árba ?


pl. egy pár karakteres szöveg, egy egyszerűbb logó egészen biztosan nem kerül többe mint 2-3.000 forint, de egy összetettebb kép / logó digitalizálása már keményebb dió.

 

Hogy tarthatod alacsonyan a digitalizálás költségét ? 

Ha nagyobb mennyiségű sapkát rendelsz ez az összeg elolszlik a termékek között.
Kisebb mennyiségeknél a megfelelő grafikai file a megoldás. Egy vektoros képpel / logóval sokkal zökkenőmentesebb és pontosabb a munka.
Minden minta különböző így két ugyan olyan hímzési feladat sincs, ezért minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, hogy a leg költséghatékonyabban készíthessük el a sapkáid.

 

Hímzés Árak :

5000 öltés egy színnel már 600.-Ft /db-tól.
A fenti ár csak irányadó, a hímzés árai eltérhetnek az igények, színek száma, valamint a grafika összetettsége függvényében.
3D Hímzés szolgáltatásunk csak felár ellenében vehető igénybe, de általában +30%-os költséget jelent.
Sürgősségi felár : +50%

 

Árajánlatot az ügyfélszolgálatunkon keresztül kérhetsz.

 

Ha bármilyen kérdés még felmerülne keress mindket bizalommal az elérhetőségeinken.