Szia!

Amikor megálmodtam a BGR-t, azt tartottam szem előtt hogy az ügyfeleinknek és leendő ügyfeleinknek igazán egyedi és minőségi ajándéktárgyakat és kiegészítőket készíthessünk.
A vállalkozás megalapítása óta eltelt pár évben ez a szándék egyre inkább erősödött, termékpalettánk átalakult, egyre populárissabb termékekkel és mindenki számára elérhető szolgáltatásokkal bővültünk.

És még nem áll szándékomban lassítani.

Amit garantálhatok :

Minőségi termékek és szolgáltatások. Csak minőségi tanűsítvánnyal rendelkező termékeket forgalmazunk. Legtöbb termékünk bio vagy felelős gazdálkodásból származik.

A te elvárásaid alapján készített igazán egyedi ajándéktárgyak és ruházati kiegészítőket.
Ha készíttetsz magadnak pl. egy pólót, az nem fog szembejönni veled az utcán.
Mindenki más, egy külön egyéniség és ezt a ruházatodnak is tükröznie kell!
Ha nem éred be a sima konfekcionált termékekkel, akkor jó helyen jársz!

Stresszmentes probléma kezelés. 🙂 Hallottál már ilyet ? Ugye hogy nem! Hogy mi is ez ? Ha probléma van az adott termékkel csak dobj egy mail-t és orvosoljuk a hibát.
Mert nincs tévedhetetlen ember... Annak ellenére hogy ezzel páran biztosan nem értenek egyet. 😀

Bármikor felkeresheted ügyfélszolgálatunkat, akár e-mail-ben akár telefonon, rövid idő belül korrekt választ kapsz a kérdéseidre.

Elkészítjük egyedi grafikád is a termékre. Ha már legalább az ötlet megszületett hogy mi legyen a temékeken, tudunk segíteni.

Kérdésed van? Keress bátran!


Szolgáltatásaink


Kínálatunkban szerepelnek az alábbi terméktípusok:

 • Fényképes Bögre : Saját fotóval vagy panorámaképpel ellátva kedves gesztus lehet bárki számára.
 • Egyedi Baseball sapka : Már 10 külömböző színből valamint 5 külömböző fajta sapkából választhatsz mint pl : trucker, snapback, fullcap, flat peak.
 • Egyedi Beanie hímzés : Egyedi sapka hímezve, logóddal, kedvenc bandád nevével, monogrammoddal, egyszóval bárhogy 🙂 , verhetetlen áron!
  Tervezd meg saját magadnak, online tervező programunkkal !
 • Fényképes Puzzle: Az Ön által feltöltött képből készül, alkalmas lehet meglepetés üzenetek átadására, hiszen játékos, ugyanakkor maradandó emlék.
 • Fényképes Díszpárna: Egyedi díszpárna, saját szín, kép vagy minta feltöltésével, akár saját otthonunkba, akár ajándékba szánjuk más számára.
 • Ruházati termékek (pólók, kötények, nyakkendők, bébielőkék, baseball sapkák, beanie-k): Lánybúcsúra, csapatépítő tréningre, vicces üzenetekkel vagy képekkel, szinte bárkinek jó ötlet lehet.
 • Reklám és promóciós termékek: Céges ünnepekre, vállalati rendezvényekre az alkalmazottak számára, szakmai találkozókra a bizalom építésére.
 • Fényképes Hűtőmágnes : Rendkívül népszerű termékünkkel promótálhatja cégét és céges rendezvényeit, de akár tökéletes ajándék lehet egy fényképes hűtőmágnes a nagyszülők részére, unokájuk fényképével ellátva, és akár lehet egyedi formátumú is.
 • Fényképes ajándékok : Rendkívül dekoratív ajándékok szinte bármely alkalomra! Fényképes bögrétől a kirakón át, mindent megtalál kínálatunkban.

Keress fel minket, ha szeretnél egyedi fényképes ajándékot készíttetni!
A BGR Fényképes ajándéktárgy webáruházban, néhány kattintással, otthonról,
számítógépen megteheted és ezek után nincs más dolgod, mint várni a csomagküldőt!
Weboldalunkon lévő ajándéktervezőnk segítségével személyre szabható meglepetéseket készíthetsz.
Egyedi fotós ajándéktárgyak készítésével kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatásért
keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén. Mindenben készséggel állunk rendelkezésedre.

Minden egyes, a webshopunkban megtalálható termék minőségi, komoly tesztelésen átment, kipróbált termék!


Kapcsolat


Válaszolunk kérdéseidre !
A szabályzatot elérheted az INFORMÁCIÓK menüpontban!